Μενού Κλείσιμο

Η ΝΟΔΕ κάνει τον απολογισμό της: Με θετικό πρόσημο…

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώνεται το 2019 για τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς έχει παραχθεί σημαντικό ποικιλόμορφο πολιτικό και κοινωνικό έργο σε τοπικό επίπεδο. Αυτήν τουλάχιστον είναι εκτίμηση που προκύπτει από την τελευταία συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πιερίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση, στην τελευταία συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. για το 2019, παρουσία και του Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου, ο Πρόεδρος της Μπάμπης Μπρουσκέλης αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλες τις δράσεις του κόμματος σε τοπικό επίπεδο, επισημαίνοντας τη συνεχή παρουσία της ΝΟ.Δ.Ε. στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα με πειστικό πολιτικό λόγο απαλλαγμένο από τα ξεπερασμένα στερεότυπα του παρελθόντος, καθώς και στη διεύρυνση με ορισμό νέων μελών σε θεματικούς τομείς.
Η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας τους τελευταίους μήνες ξεκίνησε σειρά επαφών και συναντήσεων με παραγωγικούς και επιστημονικούς συλλόγους της Πιερίας με σκοπό την καταγραφή των προτασεων- αιτημάτων και τη δημιουργία ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων. Αξιοσημείωτη δε είναι και η εκδήλωση που έγινε τον Νοέμβριο με θέμα τα τροχαία ατυχήματα και την οδική ασφάλεια, όπως και η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού λογοτεχνικών βιβλίων για το γυναικεί κατάστημα κράτησης στη Θήβα. Αντίστοιχες εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας έχει προγραμματίσει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020.
Η χρονιά που έφυγε, αναφέρει η ΝΟΔΕ, σημαδεύτηκε και από τη μεγάλη απώλεια του αείμνηστου Προέδρου της κομματικής οργάνωσης Γιάννη Κουρινιώτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Να σημειωθεί ότι η ΝΟ.Δ.Ε. έχει προγραμματίσει ειδική εκδήλωση – αφιέρωμα για τον Γιάννη Κουρινιώτη, ο οποίος προσέφερε σημαντικούς αγώνες στην παράταξη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ