Μενού Κλείσιμο

Η μεταφορά των μαθητών στο επίκεντρο υπηρεσιακής συνάντησης στην Π.Ε. Πιερίας

Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με θέμα την ασφαλή μεταφορά των μαθητών, λόγω και των μέτρων που θα πρέπει να τηρηθούν για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι ιδιοκτητών ταξί, του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρα Σορώτου, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεταξία Τσιαργαλή, καθώς και υπηρεσιακοί  παράγοντες, αλλά όχι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργάνων εκπαιδευτικών και γονέων. 

Όπως αναφέρει σε ενημερωτικό της σημείωμα η Περιφερειακή Ενότητα, η κ. Μαυρίδου «επεσήμανε, ότι, με αγαστή συνεργασία, θα διαχειριστούν και θα αντιμετωπίσουν, τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού και κατέστησε σαφές, ότι, είναι επιτακτική ανάγκη, να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις, για την απρόσκοπτη και ασφαλή μετακίνηση των μαθητών προς και από το σχολείο και τη νέα σχολική χρονιά, με δεδομένο τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω κορονοϊού.»

Να σημειωθεί, ότι από τις πρώτες μέρες έναρξης των σχολείων Εκπαιδευτικοί και γονείς, είχαν εντοπίσει και επισημάνει την αναγκαιότητα μίσθωσης περισσότερων λεωφορείων για τη μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία, ώστε να μην δημιουργούνται φαινόμενα συνωστισμού.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ