Μενού Κλείσιμο

Εθελοντική Ομάδα Δράση Πιερίας: Να κλείσουν τα διόδια

Εκτός κι αν ο Κορονοϊός δεν πιάνει τα… ΣΔΙΤ, αναφέρει η Ε.Ο.Δ.ν. Πιερίας

Να συμπεριλάβει και τις επιχειρήσεις των παραχωρησιούχων στον εθνικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, καλεί την κυβέρνηση η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας, ζητώντας επί της ουσίας να αναστείλει η πολιτεία την λειτουργία των διοδίων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «σήμερα, όλοι μαζί και καθένας από εμάς ξεχωριστά, καλούμαστε να διαχειριστούμε μια ασυνήθιστη κατάσταση, μια πανδημία.

Χιλιάδες επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατέβασαν τα ρολά! Εκατομμύρια πολίτες έχουν τεθεί σε κοινωνική απομόνωση υπακούοντας στις υποδείξεις της πολιτείας, επιδεικνύοντας ατομική κοινωνική ευθύνη.

Ο καθένας από εμάς, με τη στάση του, τις αποφάσεις και τις πράξεις του καλείται να συνεισφέρει στη διαχείριση και στην επίλυση της κρίσης και να αναλάβει τελικά την ευθύνη που του αναλογεί.

Οι εταιρίες παραχωρησιούχοι των εθνικών μας οδών, τι περιμένουν άραγε;

Χιλιάδες οδηγοί, ακόμη και αυτή τη στιγμή, έρχονται σε άμεση επαφή με τους εργαζόμενους των διοδίων οι οποίοι δρουν ως πολλαπλασιαστές του προβλήματος!

Καλούμε την κυβέρνηση να συμπεριλάβει και τις επιχειρήσεις των παραχωρησιούχων στον εθνικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της διασποράς της νόσου!

Εκτός κι αν τα ΣΔΙΤ δεν τα …πιάνει ο κορονοϊός!», καταλήγει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ