Μενού Κλείσιμο

Εργατικό Κέντρο Κατερίνης – Παρατείνεται η προθεσμία για τη ρύθμιση οφειλών προς τον πρ. Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας

Μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη ρύθμιση αποπληρωμής οφειλών δανειοληπτών που χορηγήθηκαν από ίδια κεφάλαια του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), ύστερα από σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού, όπως ανακοίνωσε το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Όπως αναφέρει το ΕΚΚ, κατόπιν της δημοσίευσης της αρ. 34920/1896/4.09.2020 απόφασης του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο ΦΕΚ 3907/τ. Β/14.09.2020, από τις 15.09.2020 οι δανειολήπτες έχουν την δυνατότητα αιτήσεως για ρύθμιση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

Αναλυτικότερα, στο πεδίο «Κοινωνική Πολιτική» οι ενδιαφερόμενοι δανειολήπτες επιλέγουν «Ρύθμιση οφειλών δανειοληπτών από ίδια κεφάλαια του τ. ΟΕΚ» και εισέρχονται στην εφαρμογή με τους κωδικούς πρόσβασης TaxisNet. Στη συνέχεια ακολουθούν τις οδηγίες που δίνονται αναλυτικά στον «Οδηγό Συμπλήρωσης Αίτησης Υπαγωγής για τις ρυθμίσεις».

Η εξάμηνη παράταση προθεσμίας, που έληγε στις 30 Ιουνίου 2020, έχει στόχο οι δανειολήπτες να ωφεληθούν από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις αποπληρωμής των οφειλών τους. Οι δανειολήπτες δικαιούνται να υπαχθούν στις ρυθμίσεις μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: στον τηλεφωνικό αριθμό 2351046577 ( τ.ΟΕΚ) και  στην ιστοσελίδα του Εργατικού μας Κέντρου : www.ekkaterinis.gr

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ