Μενού Κλείσιμο

Επικοινωνία Μπαραλιάκου – Σταϊκούρα για τον «δύσκολο χειμώνα» που έρχεται – Έρχεται νέο πακέτο στήριξης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Οικονομικών είχε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, μεταφέροντας στον κ. Σταϊκούρα την ανησυχία του επιχειρηματικού κόσμου της Πιερίας, ενόψει του χειμώνα και με δεδομένο της δραματικής μείωσης των επισκεπτών στην περιοχή μας, λόγω της πανδημίας.

Την τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σταϊκούρα, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο fb ο κ. Μπαραλιάκος, όπου έγραψε συγκεκριμένα: Σε προγραμματισμένη τηλεφωνική επικοινωνία εξέθεσα σήμερα το πρωί στον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα την εύλογη, εντεινόμενη ανησυχία του επιχειρηματικού κόσμου της Πιερίας εν όψει των επερχόμενων δύσκολων μηνών.

Ειδικότερα, περιέγραψα εκτενώς την δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε ο τουριστικός κλάδος του νομού καθώς και ολόκληρη η επιχειρηματική αλυσίδα που συνδέεται με αυτόν, ο οποίος, φέτος, εξαιτίας της επιδημιολογικής κρίσης σημείωσε κατακόρυφη μείωση στους τζίρους του, αφού η τουριστική κίνηση ήταν ελάχιστη έως ανύπαρκτη.

Υπήρξε συναντίληψη και ταύτιση απόψεων για τον τρόπο περιορισμού των συνεπειών της οικονομικής δυσπραγίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ ο Υπουργός Οικονομικών με ενημέρωσε για τα νεα πακέτα στήριξης της επιχειρηματικότητας που ετοιμάζονται και θα υλοποιηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ