Μενού Κλείσιμο

Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ.Ε. Δήμου Κατερίνης – Αδικαιολόγητη η αναστολή σίτισης στα σχολεία.

Την έντονη δυσαρέσκειά της εκφράζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Ε. Δήμου Κατερίνης, για την αδικαιολόγητη διακοπή της σχολικών γευμάτων, τα οποία έχουν διακοπεί λόγω της μη έγκυρης ανανέωσης της σύμβασης μεταξύ πολιτείας και εταιρείας που υλοποιεί το έργο.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση, ότι «Την Παρασκευή 26-02-21, κοινοποιήθηκε ενημερωτικό σημείωμα της ΔΙ.Π.Ε. Πιερίας, περί αναστολής της εφαρμογής του προγράμματος των σχολικών γευμάτων λόγω λήξης της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία, από Δευτέρα 01-03-21 έως την υπογραφή νέας σύμβασης.

Επισημαίνουμε τον αιφνιδιασμό και ακολούθως την αναστάτωση που προκλήθηκε στους γονείς, οι οποίοι καλούνται, ξαφνικά, να καλύψουν τη σίτιση των παιδιών τους στο  σχολείο, στο μέσον της ήδη δύσκολης σχολικής χρονιάς που διανύουμε. Κι αυτό, εξαιτίας της μη έγκαιρης μέριμνας, από τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Εργασίας, για την διαδοχική συνέχιση του προγράμματος των σχολικών γευμάτων, αδιανόητης κατά την άποψή μας, όσον αφορά, τουλάχιστον, σε προγραμματισμένες σε ετήσια βάση διαδικασίες.

Καλούμε τους υπεύθυνους, καθένας με την ιδιότητά του, να προβούν άμεσα στις ενδεδειγμένες απαραίτητες ενέργειες, για την επίλυση του ζητήματος», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Ε. Δήμου Κατερίνης

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ