Μενού Κλείσιμο

Ενημερωτική Επίσκεψη του Βουλευτή ΝΙΚΗΣ Ν. Πιερίας κ. Κομνηνού Δελβερούδη στους Δ/ντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας

Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων με φορείς του Νομού μας, ο Βουλευτής ΝΙΚΗΣ, κ. Κομνηνός Δελβερούδης, συναντήθηκε με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Πιερίας, κ. Γεώργιο Μακρή και με τη Διευθύντρια Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Πιερίας, κ. Παρθένα Τριανταφυλλίδου.

Ο Βουλευτής με τους συνεργάτες του ενημερώθηκαν από τους Διευθυντές για θέματα που απασχολούν την Εκπαίδευση, όπως τις ελλείψεις κτιριακών υποδομών και την ανάγκη ανέγερσης νέων κτιρίων για το Μουσικό και το Ειδικό Σχολείο, τις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, τα κενά των εκπαιδευτικών, τις μετακινήσεις των μαθητών, καθώς και για την οδυνηρή έξαρση βίας στους ανήλικους μαθητές.

Με την ιδιότητα του Βουλευτή, αλλά και του Εκπαιδευτικού, ο κ. Δελβερούδης ευχαρίστησε τους Διευθυντές για την ενημέρωση, ως αρχή μιας αγαστής μελλοντικής συνεργασίας με σκοπό τη βελτίωση και την, κατά το δυνατόν, επίλυση των θεμάτων της εκπαιδευτική κοινότητας.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ