Μενού Κλείσιμο

Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης – Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία και αρτοποιεία

Όπως ανακοίνωσε σε ανάρτησή του (και) ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης η κυβέρνηση αποφάσισε, μετά από εισήγηση των ειδικών, την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε μια σειρά υπηρεσιών, αλλά και καταστημάτων.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υποχρεωτική είναι η μάσκα στις εξής περιπτώσεις:
– Για το προσωπικό σε καταστήματα λιανικής και σε γραφεία που υπάρχει επαφή με το κοινό (ΔΕΚΟ, Τράπεζες, Δημοτικά Καταστήματα)
– Για το κοινό, δηλαδή επισκέπτες & πελάτες, σε γραφεία (όπως ΔΕΚΟ, Τράπεζες, Δημοτικά Καταστήματα), σε καταστήματα τροφίμων (όπως φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), σε καταστήματα λιανικής καθώς και σε κομμωτήρια & κέντρα αισθητικής.
Άρα από αύριο, Τετάρτη 29 Ιουλίου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους, εργαζομένους & κοινό, σε ΔΕΚΟ, Τράπεζες & λοιπά Γραφεία εξυπηρέτησης κοινού, σούπερ μάρκετ & καταστήματα τροφίμων, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς & Ταξί, ασανσέρ, Νοσοκομεία, Ιατρεία, Διαγνωστικά Κέντρα, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια & κέντρα αισθητικής.
Είναι υποχρεωτική, επίσης, για τους εργαζόμενους στην εστίαση, ενώ παραμένει ισχυρή η σύσταση για χρήση μάσκας σε όλους τους άλλους κλειστούς χώρους αλλά και σε ανοιχτούς όπου υπάρχει συνωστισμός και δεν μπορούν να κρατηθούν αποστάσεις.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ