Μενού Κλείσιμο

Δυναμική συμμετοχή της Fylliana στη Mostra Rota

Η συμμετοχή της Fylliana στην έκθεση Mostra Rota, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Η εμπορική έκθεση Mostra Rota συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες εταιρείες ειδών οικιακής χρήσης και διακόσμησης, και προσελκύει σε κάθε της διοργάνωση χιλιάδες καταστήματα και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η ομάδα της Fylliana ευχαριστεί θερμά όλους όσους επισκέφτηκαν το περίπτερό της και την τίμησαν με την παρουσία τους. Είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την εμπλουτισμένη και ανανεωμένη της συλλογή, και να ανακαλύψουν μοναδικές ιδέες και προτάσεις διακόσμησης. 

H νέα συλλογή της Fylliana κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αφήνοντάς τους τις καλύτερες εντυπώσεις. Παράλληλα, γέμισε με δύναμη την ομάδα της Fylliana, που δουλεύει καθημερινά για να προσφέρει ένα προϊοντικό μίγμα που ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις του επιχειρηματία για προϊόντα διακόσμησης ιδιαίτερης αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας, αλλά και του τελικού καταναλωτή για ένα όμορφο και λειτουργικό σπίτι. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο!

Fylliana

Γιατί το σπίτι μας εμπνέει

www.fylliana.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23510 45451

Facebook: Fylliana

Instagram: fylliana.gr

Youtube: Fylliana.gr

Tik Tok: fylliana

LinkedIn: Fylliana

 

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ