Κλειστή θα παραμείνει για το επόμενο διάστημα η ΔΟΥ Κατερίνης, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορονοϊού στο προσωπικό της, όπως ενημέρωσε σήμερα η αρμόδια υπηρεσία. Η διασπορά του ιού στο προσωπικό της εφορίας, διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους που διενήργησε μονάδα του ΕΟΔΥ τις προηγούμενες ημέρες.
Η ΔΟΥ Κατερίνης, θα ανοίξει και πάλι στις 14 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Πιερίας.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων και ρυθμίσεων για την προστασία και την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του COVID-19 και σύμφωνα με την υπ αριθμ. ΕΜΠ. 432/4-12-20 γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κατόπιν εμφάνισης κρουσμάτων COVID-19 στη Δ.Ο.Υ Κατερίνης, αναστέλλεται η λειτουργία της για το χρονικό διάστημα 4/12/2020 έως και 13/12/2020.
Η υπηρεσία θα επανέλθει στη λειτουργία της από 14/12/2020.
Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ
Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.