Μενού Κλείσιμο

Δήμος Πύδνας Κολινδρού – Ιδρύεται λαϊκή αγορά και στο Κίτρος

Εγκρίθηκε η ίδρυση και λειτουργία Λαϊκής Αγοράς στην Τοπική Κοινότητα Πύδνας (Κίτρος) του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα.

Εν τω μεταξύ, οι παραγωγοί που κατέχουν άδεια παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών και επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη συγκεκριμένη Λαϊκή Αγορά του Κίτρους, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και το χρονικό διάστημα δραστηριοποίησης εντός του έτους, στο Τμήμα Εμπορίου και Ανωνύμων Εταιρειών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται και στο Δήμο μόνιμης κατοικίας του ενδιαφερόμενου παραγωγού ταυτόχρονα με την υποβολή της αίτησης  για έκδοση άδειας παραγωγού πωλητή επαγγελματία αγρότη (άρθρο 9 του Ν.4497/17)(ΦΕΚ 171Α΄)

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Τμήμα Εμπορίου και Ανωνύμων Εταιρειών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (αρμόδιος υπάλληλος: Ελένη Προβίδα, τηλ. επικοινωνίας 2351351132, email: e.provida@pieria.pkm.gov.gr)

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ