Μενού Κλείσιμο

Δήμος Πύδνας Κολινδρού: Αν. Μανώλας και Δ. Ζαφείρης ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

Με κοινή δήλωσή τους ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ζαφείρης, ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για το υπόλοιπο της δημοτικής περιόδου.

Στην σχετική ανακοίνωση συνεργασίας που δόθηκε το πρωί στη δημοσιότητα από τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού, αναφέρονται τα εξής: Όπως είχα επισημάνει κατά την περσυνή τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων καθώς και των Προέδρων κοινοτήτων και των κοινοτικών συμβούλων, όλοι όσοι έχουμε εκλεγεί, για να δείξουμε ότι η απόφασή μας να ασχοληθούμε με τα κοινά πάρθηκε χωρίς ιδιοτέλεια, θα πρέπει να παραβλέψουμε οποιοδήποτε προσωπικό, παραταξιακό, κομματικό ή άλλο συμφέρον και να προσπαθήσουμε για το καλό του τόπου μας, το καλό του δήμου μας.

Με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας, αποφασίσαμε τη συνεργασία με τον κ. Δημήτριο Ζαφείρη, επικεφαλής της παρατάξεως «Νέοι άνθρωποι-Νέες ιδέες-Νέα πορεία», ο οποίος προσφέρθηκε να συνδράμει στην προσπάθειά μας για την αναβάθμιση του δήμου μας», αναφέρει ο κ. Μανώλας.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ζαφείρης τονίζει πως «στο πλαίσιο της διάθεσης συνεργασίας, με σοβαρότητα και σωφροσύνη, αποφάσισα να συμπράξω με την παράταξη του Δημάρχου κ. Μανώλα, έχοντας ως μοναδικό σκοπό να βάλω ένα λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια για ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ