Μενού Κλείσιμο

ΔΕΥΑΚ – Αποκαταστάθηκε βλάβη ύδρευσης στον Κορινό

Αποκαταστάθηκε σήμερα, η βλάβη ύδρευσης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης του Κορινού, που υδροδοτεί περί τις είκοσι ιδιοκτησίες και πιο συγκεκριμένα εντός της διαχωριστικής νησίδας των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ (ΧΘ. 443+100).

Πιο συγκεκριμένα, η παραχωρησιούχος εταιρεία συντήρησης του έργου Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα που κατέθεσε η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. με θέμα την χορήγηση άδειας επέμβασης, προβαίνοντας στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της ΠΑΘΕ για την απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων και του προσωπικού.

Λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Μ. Τρίτης, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αποκατάσταση της βλάβης και επανήλθε πλήρως η υδροδότηση των είκοσι ιδιοκτησιών του Κορινού. Με το πέρας των εργασιών και την αποχώρηση από το σημείο ενημερώθηκε η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. προκειμένου να άρει τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας επί της ΠΑΘΕ.

Η ΔΕΥΑ Κατερίνης ήδη από προχθες το απόγευμα, είχε ενημερώσει για την έναρξη των εργασιών, αλλά και για το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης της βλάβης

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ