Μενού Κλείσιμο

ΔΕΥΑΚ – Ξεκινά η αποκατάσταση βλάβης σε αγωγό ύδρευσης ανάμεσα στην ΠΑΘΕ στο ύψος του Κορινού

Σε αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης σε κεντρικό αγωγό που υδροδοτεί αρκετές ιδιοκτησίες, στον Κορινό αναμένεται να προχωρήσει σήμερα η ΔΕΥΑ Κατερίνης. Η βλάβη, όπως αναφέρει η Επιχείρηση, έγινε αντιληπτή την περασμένη Κυριακή από υπάλληλο της Υπηρεσίας παρουσία του Πρόεδρου του Κορινού και η θέση της προσδιορίζεται επί της διαχωριστικής νησίδας των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ (ΧΘ. 443+100).

Επειδή ο αγωγός διέρχεται εγκάρσια της ΠΑΘΕ υπήρξε η σχετική επικοινωνία και αλληλογραφία με την παραχωρησιούχο εταιρεία Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και ελήφθη η έγκριση άδειας για την διέλευση και αποκατάσταση της βλάβης ύδρευσης σήμερα Μ. Τρίτη.

Σημειώνεται πως από τον συγκεκριμένο αγωγός ύδρευση υδρεύονται περίπου είκοσι ιδιοκτησίες.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης (η οποία αναμένεται να γίνει ακόμη και σήμερα) οι ιδιοκτησίες των συγκεκριμένων ιδιοκτησιών «θα αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση σε νερό για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών τους λόγω της διαμορφωμένης κατάστασης απόρροια της πανδημίας του κορωνοϊού», αναφέρει σε σχετική δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης Στέργιος Μπουσνάκης

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ