Μενού Κλείσιμο

Δ. Μορφακίδης: Τα χρέη της διοίκησης Χιονίδη – Λιακόπουλου, θα πληρωθούν κανονικά

Να σταματήσουν να απαξιώνουν την προσπάθεια της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, καλεί τους επικεφαλής των Συνδυασμών «Πολίτες σε Δράση» και «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα», ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Δημήτρης Μορφακίδης, απαντώντας στις «καταγγελίες» περί απώλειας 2.000.000 ευρώ από την μη έγκαιρη «απορρόφηση» του ποσού που είχε εξασφαλίσει ο Δήμος Κατερίνης για τα ληξιπρόθεσμα χρέη του.

Ο Δημήτρης Μορφακίδης, διαβεβαιώνει ότι οι οφειλές που άφησε η διοίκηση Χιονίδη-Λιακόπουλου, θα καταβληθούν κανονικά.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Μορφακίδη, έχει ως εξής: Με έκπληξη διάβασα τη «διαμαρτυρία» των δημοτικών παρατάξεων «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» και «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» για τα ληξιπρόθεσμα ΧΡΕΗ που παρέδωσαν στη νέα διοίκηση.

Μιλούν για ΕΥΘΥΝΕΣ οι κ. Χιονίδης και Λιακόπουλος. Μιλούν αυτοί που υπερχρέωσαν το Δήμο (Νομικά πρόσωπα, δημοτικές επιχειρήσεις) στη 12ετή θητεία τους με πάνω από 60  εκ. ευρώ  και εγκαλούν τη διοίκηση μας που στον ενάμιση χρόνο εν μέσω πανδημίας δεν μπορέσαμε στην προθεσμία των τριών μηνών να αποπληρώσουν όλα τους τα  ΧΡΕΗ.

Μιλούν για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, μας κουνάνε το δάχτυλο γιατί προσπαθούμε να δώσουμε «ανάσα» και να βάλουμε σε τάξη το απόλυτο οικονομικό χάος που άφησαν.

Ντροπή.

Πείτε στους προμηθευτές και τους ανθρώπους που περίμεναν να πληρωθούν χρόνια τώρα, γιατί δεν τους πληρώσατε. Και μετά κάντε όση κριτική ή αντιπολίτευση θέλετε.

Σταματήστε τέλος να απαξιώνετε την προσπάθεια και τον πραγματικό αγώνα που έδωσαν οι υπηρεσίες μας και οι εργαζόμενοι στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

Με την ευκαιρία θέλω να διαβεβαιώσω και πάλι τους προμηθευτές πως τα ΧΡΕΗ των προηγούμενων ετών της Διοίκησης ΧΙΟΝΙΔΗ -ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ θα πληρωθούν κανονικά.

Και επιπλέον, κύριοι σύμβουλοι της παράταξης Πολίτες σε Από-Δραση, εμφανιστείτε επιτέλους στο δημοτικό συμβούλιο. Γιατί τελευταία σε κάθε συνεδρίαση εκπροσωπείστε από έναν ή δυο συμβούλους. Εκεί θα σας δώσουμε όλα τα στοιχεία για να μην καταφεύγετε σε ανώνυμους αγανακτισμένους πολίτες.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ