Μενού Κλείσιμο

COVID-19 – Ανοιχτή επιστολή του δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού: «Ο δικός σας “πόλεμος”, είναι απλώς να μείνετε σπίτι»

Όσα μέτρα και αν λάβει η πολιτεία, δεν θα αποδειχθούν αρκετά για τον περιορισμός της εξάπλωσης του κορονοϊού, αν δεν ακολουθήσουν τις οδηγίες οι πολίτες για παραμονή στο σπίτι, αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες του, ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού.

 Ο κ. Μανώλας, υπογραμμίζει πως για να κερδηθεί η μάχη κόντρα στον ιό είναι απαραίτητη η συμβολή όλων «και ο δικός σας “πόλεμος”, είναι απλώς να μείνετε σπίτι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 Η επιστολή του δημάρχου

 Ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού αντιμετώπισε από την αρχή, αντιμετωπίζει και θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει το πρόβλημα του Κορονοϊού COVID-19, με ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.  Εναρμονιστήκαμε και εναρμονιζόμαστε πλήρως με τις Κυβερνητικές αποφάσεις, αναπτύσσοντας παράλληλα πρωτοβουλίες, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Όπως τόνισε και ο Πρωθυπουργός, “είμαστε σε πόλεμο”. Και τον πόλεμο αυτό θα τον κερδίσουμε. Αλλά πρέπει να τον κερδίσουμε επιδιώκοντας μηδενικές απώλειες.

Αρκετοί δημοτικοί υπάλληλοι απουσιάζουν με άδειες, κυρίως “ειδικού σκοπού”, καθ´ότι έχουν ανήλικα τέκνα. Να είστε βέβαιοι όμως ότι όσοι έρχονται στην εργασία τους εργάζονται με αυταπάρνηση για να καλύψουν και το κενό των συναδέλφων τους. Είναι αυτοί που συμμετέχουν στη “μάχη”, έχοντας στην “πρώτη γραμμή” το προσωπικό της δομής “Βοήθεια στο σπίτι”. Είναι αυτοί που προσπαθούν για το κοινό καλό των συνδημοτών μας.

Όλα αυτά όμως δεν θα είναι αρκετά για να κερδίσουμε τον πόλεμο. Χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια. Πρέπει “να πολεμήσετε” κι εσείς “από τα μετόπισθεν”. Και ο δικός σας “πόλεμος” είναι απλώς να μείνετε σπίτι. Αυτή θα είναι η δική σας συμβολή στον αγώνα της κοινωνίας μας. Να θυμάστε ότι και στον πόλεμο που διεξάγεται με πολυβόλα, άρματα και αεροπλάνα, αυτόν που λένε “πραγματικό πόλεμο”, η συμβολή όσων εργάζονται στα μετόπισθεν είναι πολύ σημαντική. Αυτή την εύκολη συμβολή ζητούν από εσάς οι μαχόμενοι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου μας, οι οποίοι όπως και οι μαχόμενοι γιατροί μας σας επισημαίνουν: «Μένουμε στην εργασία μας για εσάς. Μείνετε στο σπίτι σας για εμάς».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ