Μενού Κλείσιμο

Κορονοϊός: 49 νεκροί, 82 νέα κρούσματα, 1314 συνολικά οι επιβεβαιωμένοι ασθενείς στην Ελλάδα

Την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας έκανε πριν από λίγο ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ καθηγητής Λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε ακόμη 82 νέα κρούσματα, τα οποία πλέον ανέρχονται στη χώρα μας σε 1314 (από 1212). Ο αριθμός των νεκρών από την ασθένεια μεγαλώνει και πλέον έφτασε τους 49 με μέση ηλικία τα 72 έτη. «Οι θάνατοι αυξάνονται όχι με την τάση που δείχνουν τα στοιχεία από το εξωτερικό, αλλά αυξάνεται και αυτό δείχνει την επιθετικότητα του ιού», συμπλήρωσε ο κ. καθηγητής. Διασωληνωμένοι είναι 85 (έναντι 72 χθες), από τους οποίους οι 17 είναι γυναίκες και 68 άνδρες.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Τσιόδρας επέμεινε στην εφαρμογή των μέτρων από όλους μας και της συμπεριφοράς μας ως σαν να είμαστε όλοι ασθενείς.

Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, το επόμενο διάστημα είναι πολύ σημαντικό και στο πλαίσιο αυτό έκλεισε και η παραλία της Θεσσαλονίκης, μετά από αίτημα του δημάρχου είπε ο κ. Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε και στις ουρές έξω από τραπεζικά καταστήματα, σημειώνοντας πως η πολιτεία είναι σε επαφή με την Ένωση Τραπεζών για την λήψη επιπλέον μέτρων.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ