Μενού Κλείσιμο

Αυτοψία στο «Πάρκο του ‘40» στην Μεθώνη, από την αντιπεριφερειάρχη

Στο έργο  «Βελτίωση εγκαταστάσεων αμφιθεάτρου στο πάρκο ’40 στην Τ.Κ. Μεθώνης, Δήμου Πύδνας – Κολινδρού» και σε παρεμβάσεις καθαρισμού και αποκατάστασης της εισόδου της Μεθώνης, πραγματοποίησε αυτοψία η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από το Δήμαρχο Πύδνας- Κολινδρού, Αναστάσιο Μανώλα, τον Πρόεδρο της Τοπικής  Κοινότητας Μεθώνης Θωμά Γαβριηλίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, εξέφρασε την ικανοποίησή της, για την  εξέλιξη του έργου, την εργολαβική σύμβαση του οποίου υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο καθώς και για τις παρεμβάσεις καθαρισμού της εισόδου της Μεθώνης, απαντώντας άμεσα στις ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων της Πιερίας, που στηρίζονται μέσα από το έργο της Περιφερειακής Ενότητας.

Σύμφωνα με την κ. Μαυρίδου, με την υλοποίηση του αμφιθεάτρου, θα διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις, για την ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων, με σκοπό την προβολή της πολιτιστικής «ταυτότητας» της περιοχής και την αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση του έργου, προϋπολογισμού 15.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), από τις πιστώσεις του Επενδυτικού Προγράμματος των Ιδίων Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας, έτους 2019.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ