Μενού Κλείσιμο

Άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου… και για ποδηλάτες!

Απίστευτο μας φαίνεται αλλά στην επίσημη πρώτη μέρα, που λειτούργησε με χιόνι το Ελατοχώρι , έκαναν την  εμφάνιση τους   και οργανωμένοι  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ποδηλάτες  από την Θεσσαλονίκη !   Η είδηση ο΄τι  θα ανοίξει και για ποδήλατα φέτος την ακούσαμε με τα ίδια μας τα αυτιά πριν από μέρες  αλλά …συγχωρέστε μας , το ακούμε καμιά 20αριά χρόνια αυτό !   Χθές (19/12/2021)  ώμος έγινε πραγματικότητα !  Κατενθουσιασμένοι οι ποδηλάτες , που πραγματικά δεν γνωρίζανε ακριβώς  και εάν τελικά και πως θα γίνει να ποδηλατίσουν  στην πίστα , το καταφέρανε. Με απόλυτο σεβασμό στους σκιέρ και στις οδηγίες των χειριστών και των υπαλλήλων της πίστας πραγματοποίησαν ΑΣΦΑΛΕΙΣ  ελεύθερες καταβάσεις τόσο στην πράσινη όσο και την  μπλέ πίστα !

Σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις τους αυτολεξεί : «ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ (πραγματικά, πάνω από 50 άτομα!) μας ρώτησαν πώς τα καταφέρνουμε με το ποδήλατο και μπορώ να πω ότι ενθουσιάσαμε τους πάντες … Από παιδάκια με snowboards, μεγάλους με ski, έδωσα και σε κανά δυο αγνώστους το δικό μου και δοκίμασαν… Πάθαν κακό όλοι J  Το σημαντικό είναι, πιστεύω, ότι ο κόσμος (επισκέπτες) ΔΕΝ αντιμετώπισε την παρουσία μας αρνητικά ή έστω με επιφύλαξη, απεναντίας θα έλεγα! Νομίζω ότι με σεβασμό στον απέναντι, όλοι χωράμε στις πλαγιές…

Τα παιδιά στο lift άψογα! Μας βοήθησαν με τα ποδήλατα (τα πήραμε αγκαλιά) μια χαρά και τους έκανε και θετική εντύπωση (χαμόγελα) …! Κατεβήκαμε 3 φορές την πράσινη και 2 φορές οι άλλοι την μπλε…»

«…Χθες έζησα κάτι που θα το πάρω μαζί μου φεύγοντας κάποια στιγμή… Τόσο το μέρος, όσο και οι άνθρωποι, θα πρέπει να είστε ΠΟΛΥ περήφανοι γι’ αυτό που μας χαρίσατε χθες! Ήταν απλά αποκάλυψη!»

Θα θέλαμε με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  θερμά ΟΛΟΥΣ τους : εργαζόμενους, επιχειρηματίες , εμπλεκόμενους ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ από Θεσσαλονίκη (που μας εμπιστευτήκαν) αλλά ιδιαίτερα την κ. Μαρία Τερζίζου , Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης για την τεράστια προσπάθεια και το αέναο έργο της .

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ