Μενού Κλείσιμο

ΕΛ.Π.ΠΙ. «Πιέρια όρη & Ελατοχώρι : 4 εποχές»

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Πιέρια Όρη & το  Ελατοχώρι  το 2024 !

Τα Πιέρια Ορη έχουν την τιμητική τους το 2024 και γιατί όχι ;

Πανέμορφα ,μαγικά , θρυλικά, «απέναντι από τους Θεούς μαζί με τις Μούσες» .απόλυτα ασφαλή και προσιτά για όλους  ! Για πεζοπορία ,ορειβασία, αναρρίχηση, ποδηλασία, χιονοδρομία , endurο, 4×4 ,μοτοσυκλέτα , αυτοκίνητο … ή απλά για μία βόλτα !

Διαμονή σε σκηνή ,σε καταφυγιακό κρεβάτι ή σε πολυτελή σουίτα …φαγητό σε καντίνα (με τιμές καντίνας) ή σε ταβέρνα με τοπικά εδέσματα ή «γκουρμέ» καταστάσεις με πολυτέλεια και εξωτικά εδέσματα …καφέ στο χέρι ή πολυτελή ροφήματα δίπλα στο τζάκι με την απόλυτη θέα ,τον Πιερικό κάμπο και τις κορφές του μυθικού Ολύμπου !

Ειδικά τον χειμώνα το χιονοδρομικό είναι «MUST» , με πολύ ή λίγο χιόνι ! Για βόλτα ή για χιονοδρομία , θέλει λίγο προσοχή μόνο και πολύ υπομονή τις Κυριακές , γιατί κυριολεκτικά κατακλύζεται από χιλιάδες κόσμο ! Προτιμήστε τις καθημερινές για μοναδική απόλαυση !

 ..και «το κερασάκι στην τούρτα» : στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου εκτός από τις πολύ καλές ομάδες χιονοδρομίας, κάνει προπόνηση και η EXTRMEAM1/ΕΛ.Π.ΠΙ. η μοναδική και ασφαλέστερη ,εθελοντική , ποδηλατική ομάδα ελεύθερης κατάβασης  & σε ..χιονοδρομική πίστα (!) και μάλιστα από το 2002 που ξεκίνησε να λειτουργεί το χιονοδρομικό κέντρο και χωρίς  καμία πτώση μέχρι σήμερα !

Φυσικά δεν μπορούμε σε 3-4 παραγράφους, να μιλήσουμε για τα μαγικά Πιέρια Ορη και όλα όσα γίνονται που μπορείτε να  τα απολαύσετε και  τις τέσσερις εποχές του έτους … σας προσκαλούμε όμως  να το διαπιστώσετε και μόνοι σας ή με παρέα  (με ή χωρίς ποδήλατο ) !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

 

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛ.Π.ΠΙ.

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ /ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ

 ΜΤΒ LEADER

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ