Μενού Κλείσιμο

Άννα Μάνη – Επικεφαλής κλιμακίου της Ν.Δ., στα Γρεβενά

Στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών περιόδευσε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την βουλευτή Πιερίας Άννα Μάνη. Το κλιμάκιο βρέθηκε στα Γρεβενά, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με συμμετέχοντες επίσης τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ Γρεβενών, κ. Λεωνίδα Τεντόγλου και τη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Ν.Δ., κα. Πίστη Κρυσταλλίδου.

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο Γρεβενών, κ. Γιώργο Δασταμάνη και τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Ιωάννη Γιάτσιο, τα μέλη του κλιμακίου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Στο πλαίσιο των προγράμματος του κλιμακίου, συμπεριλαμβάνονταν οι επισκέψεις στη Μεταποιητική επιχείρηση βιολογικών προϊόντων Πίνδος και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μηλιάς αλλά και οι συναντήσεις με μέλη του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού ΕΛΠΙΔΑ καθώς και με στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, η κυρία Μάνη αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που γίνονται στην περιοχή των Γρεβενών, με κυρίαρχο αυτό του αυτοκινητοδρόμου Ε65. Επισήμανε ότι πρόκειται για ένα έργο στρατηγικό που θα ενισχύσει όλη την περιοχή των Γρεβενών και όχι μόνο, καθώς θα συντμήσει το χρόνο της διαδρομής Γρεβενών – Αθήνας περίπου κατά το ήμισυ, με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία.

Έκανε επίσης αναφορά στην προ ολίγων ημερών έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών, κάτι που θα συμβάλει αποφασιστικά στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Πέραν των παραπάνω τοπικών ζητημάτων, η Βουλευτής και τα μέλη του κλιμακίου επισήμαναν ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει πιστά την εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού της έργου, με συνέπεια στις προεκλογικές της δεσμεύσεις και παρά τις όποιες αντίξοες εξωγενείς συνθήκες.

Ειδικότερα, τόνισαν ότι η οικονομία ανεβάζει στροφές με ανάπτυξη τουλάχιστον 4% για το 2021, ενώ παράλληλα η Ελλάδα τόσο με το 5ετές όσο και με το 30ετές ομόλογο δανείζεται με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο.

 Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στη στήριξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, στην ψηφιακή επανάσταση, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα gov.gr για την εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων, στην άυλη συνταγογράφηση  αλλά και στο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης 112.

Όλα τα παραπάνω έχουν καταστήσει τη χώρα μας έναν ελκυστικό προορισμό για την προσέλκυση περαιτέρω επενδύσεων, όπως αποδεικνύουν οι πρόσφατες επενδύσεις της Pfizer, της Volkswagen αλλά και της Fraport, που θα δημιουργήσουν πολλές και ποιοτικές θέσεις εργασίας.

Τα μέλη του κλιμακίου τόνισαν κλείνοντας ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανοίγει μια νέα εποχή για την πατρίδα μας, λέγοντας πάντα την αλήθεια στον Ελληνικό λαό. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ