Μενού Κλείσιμο

Αναστάσιος Μανώλας (δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού): «Στην πρόληψη συμβάλουμε όλοι»

Ο κ. Μανώλας προτρέπει τους συνδημότες του, να περιορίσουν στις απολύτως απαραίτητες τις επισκέψεις τους στις υπηρεσίες του Δήμου, δηλώνοντας ότι πρωτίστως οφείλουμε να προστατέψουμε τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες

 «Ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού αντιμετωπίζει με ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα το πρόβλημα του Κορονοϊού COVID-19, προβαίνοντας σ´ όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοσή του», διαβεβαιώνει ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού.

 Όπως αναφέρει ο κ. Αναστάσιος Μανώλας, η Κυβέρνηση έχει ανακοινώσει και ανακοινώνει σχεδόν καθημερινά, προληπτικά μέτρα. Όμως, όπως σωστά υπογραμμίζει, «οι ανακοινώσεις των μέτρων δεν είναι αρκετές, εάν δεν γίνει κατανοητό ότι στην πρόληψη πρέπει να συμβάλουμε όλοι.»

Έχουμε καθήκον να συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες και τα συνιστώμενα μέτρα. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οφείλουμε να προστατέψουμε πρωτίστως τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και να προστατευθούμε όλοι μας», αναφέρει ο κ. Μανώλας, προτρέποντας του συνδημότες του στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων, οι επισκέψεις τους στα Γραφεία του δήμου να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες.

«Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό αλλά αντιμετωπίσιμο. Όμως για να το αντιμετωπίσουμε είναι απαραίτητη ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα», καταλήγει ο δήμαρχος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ