Μενού Κλείσιμο

Κύριοι της διοίκησης Κουκοδήμου-Νταντάμη σοβαρευτείτε | Του Νίκου Τσιαμπέρα

Τα ψέμματα, απο πλευρά της συν διοίκησης ξεχείλισαν στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου. Στα δύο θέματα που τέθηκαν προ ημερήσιας διάταξης,
α) ονοματοδοσία παραλιακου δρόμου Κορινού και β)ζωγραφιά στο αρχοντικό του Τσαλόπουλου,η διοίκηση απογυμνωμένη από την πραγματικότητα και καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας , προσπάθησε με αναλήθειες να ανασκευάσει το διπλό φιάσκο στο οποίο υπέπεσε.
Στην περίπτωση της ονοματοδοσίας του παραλιακού δρόμου χωρίς επίσημη έγκριση της αποκεντρωμένης και στα κρυφά οργάνωσε φιέστα εν άγνοια του προέδρου του δημοτικού Συμβουλίου και της πλειονότητας των δημοτικών συσυμβούλων.
Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα. Γιατί τόση βιασύνη και κυρίως γιατί τόση μυστικότητα ,γιατί δεν ενημερώθηκε, όπως θα έπρεπε θεσμικά για την εκδήλωση, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος δήλωσε άγνοια και το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου για την εν λόγω εκδήλωση;
Προφανώς θέλανε να κρυφτούν από την κατακραυγή και πιθανόν τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας του Κορινού , όπως αυτές στην συνέχεια καταγράφηκαν μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος.
Στο θέμα της ζωγραφιάς στο Τσαλοπούλειο, η αλαζονεία τους, οδήγησε στο σβήσιμο της ζωγραφιάς, που σύμφωνα με την νομοθεσία του υπουργείου πολιτισμού κρίνεται ως παράνομη και οδήγησε στην καθαίρεση της και στο να χρεωθούμε ως δημότες το κόστος αυτής, απόρροια της ανευθυνότητάς τους και εν γένει της ανικανότητας τους.
Κύριοι της συν διοίκησης σοβαρευτείτε. Ο δήμος Κατερίνης δεν είναι «τσιφλίκι του πατέρας σας»      και θα λογοδοτείτε και θα κρίνεστε κάθε στιγμή.Είστε διοίκηση σε πλήρη αποδρομή.Τακτικές του αποφασίζωμεν και διατάσωμεν θυμίζουν άλλες εποχές.

 Υ. Γ Όσο και να προσπαθήσετε να με φιμώσετε σε κάθε συνεδρίαση σε κάθε τοποθέτησή μου και όσο θα προσπαθείτε να μου αφαιρείτε το θεσμικό μου δικαίωμα για κριτική, τόσο θα βουλιάζετε στην πολιτική  σήψη που έχετε περιέλθει

ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ακολουθεί το βίντεο της τοποθέτηση μου.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ