Μενού Κλείσιμο

Δήλωση Τασχουνίδη Χρήστου (μέλος Δ.Σ. της ΕΟΠΕ και πρ. μέλους του ΟΠΠΑΠ) για την συνάντηση με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κ. Κουκοδήμο.

Η συνάντηση που είχε το μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Χρήστος Τασχουνίδης, αποτέλεσε την αφορμή να δοθούν εξηγήσεις σχετικά με την λειτουργία του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης.

Πέρα από τα θέματα που απασχολούν το Πιερικό και Ελληνικό βόλεϊ, ο κ. Τασχουνίδης ενημερώθηκε αναλυτικά για τον ΟΠΠΑΠ του οποίου υπήρξε μέλος του ΔΣ (ως ορισμένος εκπρόσωπος από τον συνδυασμό Όλοι μαζί μπορούμε). Όπως αναφέρει ο κ. Τασχουνίδης, έλαβε απαντήσεις για όλα τα θέματα που είχε θέσει με την επιστολή παραίτησής του από τον ΟΠΠΑΠ, σημειώνοντας πως στις προθέσεις του δεν ήταν να δημιουργήσει εντυπώσεις ή να αφήσει αιχμές.

Στη δήλωσή του ο κ. Τασχουνίδης, καταλήγει πως οφείλει να ζητήσει συγνώμη και να ανακαλέσει όποια υποψία κακοδιαχείρισης είχε σχηματίσει για τον οργανισμό, εξαιτίας μονόπλευρης ενημέρωσης του.

Αναλυτικά στην δήλωσή του αναφέρει: «Σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχα με τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, με την θεσμική ιδιότητα του εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), συζητήσαμε τις δράσεις για την νέα αγωνιστική χρονιά με στόχο την αναβάθμιση της πετοσφαίρισης στον Νομό.

Πέραν, ωστόσο, των θεμάτων που άπτονται του βόλεϊ στην Πιερία, μας δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθούμε και στους λόγους παραίτησής μου από τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης τον Φεβρουάριο του 2021.

Ο κύριος Δήμαρχος προθυμοποιήθηκε να μου εξηγήσει κάθε πτυχή των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας και με είχαν θορυβήσει ώστε να προχωρήσω εν τέλει στην παραίτηση. Έλαβα τις απαντήσεις για τα θέματα που επεσήμανα και στο επιστολικό κείμενο της παραίτησής μου και με παρρησία δηλώνω ότι καλύφθηκα. Πρόθεσή μου μέσω της επιστολής παραίτησης δεν ήταν να ενισχύσω εντυπώσεις ή να αφήσω αιχμές. Αν το έκανα, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη και να τονίσω πως ανακαλώ όποια υποψία κακοδιαχείρισης είχα σχηματίσει για τον οργανισμό εξαιτίας μονόπλευρης ενημέρωσης μου.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ