Μενού Κλείσιμο

Η ιστορία θα είναι αμείλικτη – Άρθρο του Ηλία Χρυσικού

Ίσως σε ένα άρθρο να μην χωράνε όλες οι σκέψεις μου.

 

Και επειδή η χώρα τα τελευταία χρόνια υπέστη μία πολύ μεγάλη καταστροφή και βρίσκονταν στον αυτόματο πιλότο, οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουμε τις ιστορικές μας ευθύνες.

 

Στο χέρι των πολιτικών είναι να οδηγήσουν τη χώρα μας προς το καλύτερο και με υπευθυνότητα θα πρέπει να μας εξηγήσουν την κατάσταση που πραγματικά βρισκόμαστε ως έθνος.

 

Η Ιστορία, έχει έναν άγριο τρόπο να ξεχωρίζει τους πολιτικούς, σε ηγέτες.

 

Και επειδή η διακυβέρνηση μιας χώρας είναι πολύ δύσκολο πράγμα και δεν είναι μικρό, ούτε απλό, στόχος της παρούσης κυβέρνησης και του πρωθυπουργού είναι η επαναλειτουργία του κράτους και η Δημοκρατίας μας, σε μία προσπάθεια που δεν μπορεί να περισσεύει κανείς.

 

Η πραγματικότητα αναδεικνύει την ανάγκη οι πολιτικοί και οι πολίτες να επαναπροσδιορίσουν τη μεταξύ τους σχέση και οφείλουμε όλοι μας, να πορευόμαστε ενωμένοι και μονοιασμένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.

 

Η Ελλάδα σήμερα έχει επιτακτική ανάγκη από μια δυναμική επανεκκίνηση, χρειάζεται την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση όλων των δυνάμεων της δημιουργίας, του μέτρου, της αληθινής προόδου και της μεσαίας τάξης.

 

Και επειδή η ιστορία εκδικείται και επαναλαμβάνεται ως φάρσα, η Νέα Δημοκρατία πιστή στην ιστορική της αποστολή, – για μια ακόμα φορά- ενώνει όλους τους Έλληνες που θέλουν να υπερβούν την παρακμή και που θέλουν να κατακτήσουν το μέλλον.

 

Μπορεί να υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας, αλλά υπάρχουν ακόμη στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε -ως Έλληνες- και μας αναδεικνύουν πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

 

Η ιστορία θα είναι αμείλικτη μαζί μας, αν δεν διδαχθούμε όσα πρέπει και οφείλουμε όλοι να φανούμε – από το κάθε μετερίζι-, ότι είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών για τα παιδιά μας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ