Μενού Κλείσιμο

Το Chopper Riders Club Katerini, στο «Κομπολόι»

Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε ο Σύλλογος CHOPPER RIDERS CLUB KATERINI, σε παιδιά και συνοδούς στον Πολυχώρο ΑμεΑ «Κομπολόι». Ένα μεγάλο κομβόι από αναβάτες με τις μηχανές μεγάλου κυβισμού, επισκέφτηκαν τον Πολυχώρο όπου αθλούνται παιδιά, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν δραστηριότητες. 

Τα παιδιά στην θέα τόσο πολλών μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού με τον χαρακτηριστικό ήχο, κυριολεκτικά τα είχαν χαμένα. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που δεν την περίμεναν. Και η  χαρά τους απερίγραπτη.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννου Γεώργιος μαζί με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του Συλλόγου των Μοτοσικλετιστών CHOPPER RIDERS CLUB KATERIN, παρακολούθησαν από κοντά τις δραστηριότητες των παιδιών και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου. 

Άλλη μια ημέρα με δραστηριότητες του Συλλόγου, που με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε   με τα παιδιά από τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης  της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Πιερίας.

Οι Μοτοσικλετιστές δεν ήρθαν για μία τυπική επίσκεψη. Αντιθέτως, συζήτησαν για τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου και δήλωσαν συμπαραστάτες στα όποια αιτήματα και ανάγκες του Συλλόγου. 

«Τους ευχαριστούμε θερμά για την ιδιαίτερη χαρά που επεφύλαξαν για τα παιδιά μας και για το ενδιαφέρον που εξεδήλωσαν για τα τρέχοντα προβλήματα του Συλλόγου.   

Ακόμα τους ευχαριστούμε από καρδιάς  καθώς και τον κ. Αναστασιάδη  Ανέστη  της εταιρίας Πήγασος,για την προσφορά τους σε μάσκες ,  αντισηπτικά,  είδη καθαρισμού,  αναψυκτικά,  νερά. Αποτελούν για μας μια οικονομική ανάσα καθώς καλύπτουν τρέχουσες ανάγκες λειτουργίας του Συλλόγου», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ