Μενού Κλείσιμο

Τι απαντά ο Δήμος για την απομάκρυνση πινακίδας από την πιάτσα ταξί στην πλ. Ελευθερίας

Θα επανέλθει, αλλά… νομίμως

 

Απάντηση σε δημοσιεύματα που «σχολίαζαν» την απομάκρυνση πινακίδας οδικής κυκλοφορίας, εξέδωσε ο Δήμος Κατερίνης. Η συγκεκριμένη πινακίδα, όπως αναφέρει ο Δήμος ήταν τοποθετημένη παράνομα (επί της οδού Π. Τσαλδάρη) και θα επανέλθει μόλις ολοκληρωθούν όλες οι σύννομες διαδικασίες (μελέτη, έγκριση από την Τροχαία κλπ) για την τοποθέτησή της.

 

Στην απάντησή του ο Δήμος αναφέρει τα εξής:

-Η πινακίδα τοποθετήθηκε χωρίς την απαιτούμενη άδεια και χωρίς αποτύπωση συγκοινωνιακής μελέτης. Κατόπιν σχετικής προειδοποίησης της Τροχαίας Κατερίνης προς τη Δημοτική Αστυνομία, αυτή αφαιρέθηκε.

-Άμεσα θα γίνει συγκοινωνιακή μελέτη και θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα από το νόμο και σύμφωνα με τις υποδείξεις των υπηρεσιών Τροχαίας Κατερίνης και Δημοτικής Αστυνομίας.

-Κάποιοι με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης  επιχειρούν  με ανυπόστατες αναρτήσεις και δήθεν αγανακτισμένους επαγγελματίες να κερδίσουν εντυπώσεις, αναγνωσιμότητα ή να δημιουργήσουν κλίμα. Ας προσπαθήσουν να φανούν χρήσιμοι  στον τόπο με άλλο τρόπο.

Ο δήμος Κατερίνης και οι υπηρεσίες του θα απαντούν στους πολίτες  με σοβαρότητα και σεβασμό. Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι στη διάθεση όλων των μέσων ενημέρωσης, προκειμένου να διασταυρώνονται οι πληροφορίες και να ενημερώνονται οι δημότες έγκαιρα και έγκυρα.

Είμαστε σε αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς, σωματεία, επαγγελματίες της Κατερίνης. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο, που υπογράφεται από τον Πρόεδρό του κ. Παρθενίδη, όπου μεταξύ άλλων σημειώνεται: «Δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι εμείς ως Διοίκηση του Ράδιο Ταξί Κατερίνης έχουμε αγαστή συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή Κατερίνης και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας εμφανίζει ως αντιπάλους με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο και γενικότερα με τη Διοίκηση του Δήμου. (…)  Θέλουμε να τονίσουμε κατηγορηματικά ότι με την ενέργεια της Δημοτικής Αρχής να τηρεί τις δέουσες διαδικασίες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, είμαστε απολύτως σύμφωνοι».

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.