Μενού Κλείσιμο

Επίσκεψη Γιάννας Αγγελοπούλου στην Κατερίνη και υποδοχή από τον δήμαρχο και πολιτιστικούς συλλόγους

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» επισκέπτεται το Δήμο Κατερίνης, όπου αργά το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με θεσμικούς φορείς σε ξενοδοχείο στην Παραλία Κατερίνης.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έφτασε στην Πιερία με ελικόπτερο το οποίο προεσγειώθηκε στο Λιτόχωρο, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο.

Αμέσως μετά αναχώρησε για την Κατερίνη, όπου ο δήμαρχος Κατερίνης της επιφύλαξε θερμή υποδοχή στο δημαρχείο της πόλης. Καλωσορίζοντας την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ο Κώστας Κουκοδήμος τόνισε ότι ο Δήμος Κατερίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Επιτροπής, καταθέτοντας την πρόταση του που αφορά το πολυπόθητο πολιτιστικό μας κέντρο με χρηματοδότηση ύψους 891.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του.

«Η συμβολή της κ. Αγγελοπούλου είναι καθοριστική. Η εξαιρετική συνεργασία μας με τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Αθανάσιο Κανταρτζή και όλα τα στελέχη της Επιτροπής, θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε και να παραδώσουμε στους δημότες μας ένα σημαντικό έργο», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την χρηματοδότηση για την αποπεράτωση των εργασιών του Πολιτιστικού Κέντρου Κατερίνης σε συνεργασία με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Στο δημαρχείο, την κ. Αγγελοπούλου υποδέχτηκαν επίσης μέλη συλλόγων της Κατερίνης με παραδοσιακές φορεσιές. Η πρόεδρος της Επιτροπής, φωτογραφήθηκε με τα μέλη όλων των συλλόγων που την καλωσόρισαν στην πλατεία Δημαρχείου.

Στη συνέχεια, η κ. Αγελλοπούλου, συνοδευόμενη από τον κ. Κουκοδήμο, κατευθύνθηκε στο γραφείο του δημάρχου, όπου την υποδέχθηκαν οι τέσσερις βουλευτές Πιερίας, η αντιπεριφερειάρχης και οι δήμαρχοι Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού.

Στο πρόγραμμα της κ. Αγγελοπούλου, περιλαμβάνεται και επίσκεψη στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης, ενώ η παρουσία της στο Δήμο Κατερίνης ολοκληρώνεται με συνάντηση που θα έχει με φορείς σε ξενοδοχείο της Παραλίας.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ