Μενού Κλείσιμο

Ξανά «στόχος» μισαλλόδοξων ο Στέργιος Καστόρης – Σήμερα βανδαλισμός, αύριο τι…;

Σε μια ακόμη πράξη μισαλλοδοξίας έγιναν μάρτυρες οι διαμένοντες κοντά στην οικία του πρώην βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιου Καστόρη, αλλά και όλοι όσοι παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν στην πόλη μας.

Για μια ακόμη φορά ακραία στοιχεία στοχοποιούν τον πρώην βουλευτή Πιερίας

Ακραία στοιχεία, συνεχίζουν να έχουν στο στόχαστρό τους τον πρώην βουλευτή, αφού (για μια ακόμη φορά) κρυπτόμενοι, όπως δεκαετίες συνηθίζουν, «εκτονώθηκαν» σε τοίχο, εναντίον του. «Καστόρη είσαι ανεπιθύμητος» και «Μακεδονία Γη Ελληνική» έγραψαν σε άπταιστα ελληνικά και χωρίς ορθογραφικά λάθη, οι άγνωστοι επιμένοντας να διαιωνίζουν την αντιπαράθεση που ξεκίνησε με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αν και έχουν περάσει μήνες από τότε, αν και η Συμφωνία έχει κυρωθεί και η τήρησή της αποτελεί υποχρέωση της χώρας μας (και της Βόρειας «Μακεδονίας») κάποιοι στοχοποιούν πολιτικά πρόσωπα, επιδιώκοντας προφανώς να επανέλθουν στη δημοσιότητα… κρυπτόμενοι. Είναι προφανώς οι ίδιοι που αύριο, θα «στοχοποιήσουν» άλλα πρόσωπα που κατά τη γνώμη τους, δεν θα πράξουν το «πατριωτικό καθήκον» τους, όπως το αντιλαμβάνονται αυτοί, οι ολίγοι.

Προς το παρόν, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να βάλουν σε έξοδα και κόπο τους ιδιοκτήτες των ακινήτων που έγιναν χώροι έκφρασης των ακροδεξιών ανησυχιών, αφού πλέον τέτοιου είδους ενέργειες δεν είναι ικανές να φοβίσουν τον κ. Καστόρη, ο οποίος μάλλον τις έχει συνηθίσει.

Πέρα από το γραφικό του πράγματος πάντως, η φρασεολογία αλλά και η πρακτική αυτών των λίγων, θα πρέπει να προβληματίσει (εκτός από τις αστυνομικές αρχές) και την τοπική κοινωνία, πολίτες και πολιτικά πρόσωπα. Χθες ήταν ένας τοίχος, αύριο τι; (και το ερώτημα δεν είναι ρητορικό)

Να σημειωθεί ότι τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, ανάρτησε στο προφίλ της στο facebook η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυ Σκούφα με το σχόλιο «.. Πάνε καλά μωρέ;;;

Δεν τελειώσαν ακόμα τα εμφυλιοπολεμικά; (Εχθές γράψανε πάλι συνθήματα στη γειτονιά του φίλου, συντρόφου και πρώην βουλευτή Αστέριος Καστόρης)

Τον αμάζευτο έχουν τα ΑΙΣΧΗ!

Υγ. Μπείτε σε μια φρεγάτα ωρέ και ξαμολυθείτε στο Αιγαίο και στα Καστελόριζα, αν σας βαστάει.»

Β.Ζ.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ