Μενού Κλείσιμο

Τηλεδιάσκεψη για τον τουρισμό – Φώντας Μπαραλιάκος: Προέχει η συλλογική προσπάθεια

Ευρεία τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε για την επόμενη μέρα του τουρισμού στην Πιερία, με τη συμμετοχή της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού, βουλευτών, θεσμικών και τοπικών φορέων.

Η τηλεδιάσκεψη, έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου ως συνέχεια  της διαρκούς επαφής του με τους εκπροσώπους του κλάδου από την πρώτη στιγμή της πανδημίας. Ο κ. Μπαραλιάκος, κατανοώντας τις εύλογες ανησυχίες και τους προβληματισμούς των επαγγελματιών του Τουρισμού, είχε δεσμευθεί για την προσπάθεια σύγκλησης της τηλεδιάσκεψης, τονίζοντας πως αυτό που προέχει είναι η συλλογική ενεργοποίηση και συνεργασία για την ενίσχυση του πληγέντος τουριστικού προϊόντος του νομού. 

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός  Μάνος Κόνσολας και ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης , οι Βουλευτές Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης , η Αντιπεριφερειάρχης Σ. Μαυρίδου , οι Δήμαρχοι Κατερίνης Κ. Κουκοδήμος, Δίου Ολύμπου Β. Γερολιόλιος και Πύδνας Κολινδρού Αν. Μανώλας , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλ. Χατζηχριστοδούλου, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ε. Ξυπτερά, ο πρόεδρος των Ενοικιαζομένων Δωματίων Γ. Βειδαμενίδης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης camping  Θ.Παπαθανασίου και ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων Κ.Σιμόπουλος .

Όλοι οι συμμετέχοντες κατέθεσαν απόψεις και προτάσεις, ο καθένας για τον κλάδο που εκπροσωπεί.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ