Μενού Κλείσιμο

Στον υφυπουργό Υποδομών ο Δήμαρχος Κατερίνης — Στο «τραπέζι» η οδική σύνδεση Λόκοβης – Κοκκινοπλού και Μ. Μηλιάς – Καρυών

Το αίτημα των δύο δήμων για την οδική σύνδεση Λόκοβης -Κοκκινοπηλού κατέθεσαν οι δήμαρχοι Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και Ελασσόνας Νίκος Γάτσας σε συνάντηση που είχαν σήμερα με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Ταυτόχρονα, κατέθεσαν σχετική μελέτη που είχε εκπονηθεί τα προηγούμενα χρόνια και θα επικαιροποιηθεί σχετικά με τη βελτίωση του οδικού δικτύου τονίζοντας πως πρόκειται για έργο υψίστης σημασίας για την περιοχή και για τους δυο δήμους.

Είχε προηγηθεί συνάντηση εργασίας των δημάρχων Κατερίνης και Ελασσόνας και υπηρεσιακών παραγόντων των δυο δήμων την περασμένη εβδομάδα όπου και αποφασίστηκε η από κοινού διεκδίκηση της υλοποίησης του έργου.

Ο κ. Κεφαλογιάννης έδωσε το πράσινο φως για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης, ενώ ταυτόχρονα θετικός ήταν και στο αίτημα του Δήμου Κατερίνης για τις αναγκαίες εργασίες ασφαλτόστρωσης και σύνδεσης της Μεσαίας Μηλιάς με τον οικισμό των Καρυών, έργο για το οποίο κατατέθηκε η σχετική προμελέτη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στο αίτημα που υποβάλλαμε μαζί με τον συνάδελφο Δήμαρχο Ελασόνας Νίκο Γάτσα. Είναι ένα σημαντικό έργο για μας και θα φροντίσουμε με ταχείς ρυθμούς να ολοκληρώσουμε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για την υλοποίησή του», δήλωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ