Μενού Κλείσιμο

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο δήμαρχος Κατερίνης – Στο τραπέζι η πρόταση για την κατασκευή νέων φραγμάτων

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκρέκα είχε ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, όπου συζήτησαν τις προοπτικές κατασκευής τριών αρδευτικών φραγμάτων σε περιοχές του Δήμου Κατερίνης

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν προτάσεις του Δήμου Κατερίνης για τη χρηματοδότηση εκπόνησης μελετών αρδευτικών έργων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ειδικότερα προτάθηκε η επέμβαση-βελτίωση στο φράγμα Λόφου Δημοτικής Ενότητας Πέτρας, η διερεύνηση  δημιουργίας νέου φράγματος στο Μοσχοπόταμο Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας και  ο σχεδιασμός νέου φράγματος στον Κούκο Δημοτικής Ενότητας Κορινού.

Ο κ. Κουκοδήμος, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικά τα έργα και τόνισε ότι η ένταξή τους στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων θα δώσει απάντηση σε χρόνια προβλήματα άρδευσης των συγκεκριμένων περιοχών.

Να σημειωθεί πως στη συνάντηση ο δήμαρχος Κατερίνης  ενημέρωσε  τον υφυπουργό για το έργο Λόκκοβης – Κοκκινοπηλού, το οποίο έτυχε θετικής ανταπόκρισης ζητώντας επίσης τη συνδρομή του, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ