Μενού Κλείσιμο

Σε επαναδιαγραμμίσεις διαβάσεων προχωρά η Π.Ε. Πιερίας

Διαβάσεις ασφάλειας

 

Παρεμβάσεις επαναδιαγράμμισης διαβάσεων πεζών, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας, επιθεώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων.

 

Για «άκρως απαραίτητες παρεμβάσεις διαγράμμισης», έκανε λόγο η αντιπεριφερειάρχης, αφού αυτές «βελτιώνουν τις συνθήκες οδήγησης και συνδράμουν στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των οδηγών»

Οι εργασίες, που πραγματοποιούνται για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο, στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας, ολοκληρώθηκαν στην 1η επαρχιακή οδό Κατερίνη-Παραλία (κόμβους Περίστασης), στη 13η επαρχιακή οδό Κατερίνη-Σβορώνο, στη Ν. Πλαστήρα (Εγγλέζικο) και στην επαρχιακή οδό Κατερίνη-Γανόχωρα (κόμβους Γανόχωρας).

Εξειδικευμένο προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υλοποιεί τις εργασίες διαγράμμισης, βελτιώνοντας τις συνθήκες οδήγησης και την καθημερινότητα των πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας.

Η Περιφερειακή  Ενότητα Πιερίας, θα προχωρήσει σε παρόμοιες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της Πιερίας, που χρήζουν άμεσης ανάγκης ανάπλασης  και αποκατάστασης  φθορών, για τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών κυκλοφορίας και την αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής.

 

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ