Μενού Κλείσιμο

Σάκης Γκούνας: Απολύτως δίκαια τα αιτήματα των Αστυνομικών…

Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας και την Ένωση Αστυνομικών Πιερίας  επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Γκούνας Αθανάσιος κι ενημερώθηκε εκτενέστατα για τα προβλήματα και τα αιτήματα του κλάδου.

Ο κ. Γκούνας ενημερώθηκε από τον διοικητή κ. Κ. Παπανικολάου για τις ανάγκες και τα προβλήματα των Αστυνομικών, το αίτημα για τη θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας του κλάδου, τις ανάγκες στελέχωσης  κι ενίσχυσης  του ανθρώπινου δυναμικού, την αναβάθμιση του εξοπλισμού, την οικονομική επιδότηση νέων αστυνομικών στα αστικά κέντρα αλλά και το ζήτημα της μεταστέγασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Τα θέματα αυτά καθώς και ειδικότερα προβλήματα της αστυνομίας και των αστυνομικών ανέπτυξαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας κ. Κ.  Ξομάλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γ. Φόλιος  και μέλη του Δ.Σ.  Ο κ. Γκούνας άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και  ενημέρωσε για τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για αύξηση του μισθού σε όλους τους εργαζομένους κατά 10%, την επιδότηση ενοικίου σε όλους τους νέους αστυνομικούς που υπηρετούν κυρίως στην Αθήνα ενώ παράλληλα, διαπίστωσε χωροταξικές ανάγκες στο κτίριο της Δ.Α. Πιερίας. Δεσμεύτηκε να συμβάλλει ως μελετητής ΕΣΠΑ, με απαραίτητες ενέργειες/προτάσεις στην μελλοντική ένταξη του νέου κτιρίου της αστυνομίας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Όσον αφορά την επικινδυνότητα του επαγγέλματος  των αστυνομικών, υπογράμμισε ότι θα υποστηρίξει το δίκαιο αίτημά τους και ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προβλέπει την εν λόγω θεσμοθέτηση.

Ο  κ. Γκούνας, μαζί με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας επισκέφθηκε τις υπηρεσίες, συνεχάρη τους αστυνομικούς για το έργο τους, για τις επιτυχίες τους κατά της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας  και αυτοί με τη σειρά τους ευχήθηκαν επιτυχία στον αγώνα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ