Μενού Κλείσιμο

Πρωτοβουλία Μητσοτάκη: Καλεί βουλευτές και υπουργούς να καταθέσουν το 50% της αποζημίωσής τους, στη μάχη κατά του Covid-19

Να καταθέσουν το 50% της αποζημίωσής τους, προσκαλεί ο πρωθυπουργός βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός.

Με ανάρτησή του στο fb ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει λόγο για μια συμβολική πρωτοβουλία, σημειώνοντας πως τα χρήματα θα κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19. «Απέναντι στην υγειονομική απειλή είμαστε όλοι ίσοι» σημειώνει ο πρωθυπουργός, εκφράζοντας την πεποίθηση πως σ’ αυτήν την πρωτοβουλία θα ανταποκριθούν και τα άλλα κόμματα.

Στην ανάρτησή του, αναφέρει ο πρωθυπουργός: «Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ