Μενού Κλείσιμο

Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης – Όλο και πιο κοντά στο πέρας των εργασιών

Με ταχείς ρυθμούς υλοποιούνται από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τον ανάδοχο και το μελετητή του έργου, οι προγραμματισμένες εργασίες, στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων με υπόγειο και 3 ορόφους).

Την τρέχουσα περίοδο ολοκληρώθηκαν: η εφαρμογή των υαλοπετασμάτων, η ορθομαρμάρωση, τα δάπεδα (πλην σκηνής και θεατών), η τοποθέτηση γυψοσανίδων στις οροφές, ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός & φωτισμός (πλην αίθουσας θεατών και σκηνής). 

Παράλληλα, τοποθετούνται οι κεντρικές μονάδες ψύξης – θέρμανσης, καθώς και τμήμα των γυάλινων σκιάστρων.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, οι εργασίες θα επικεντρωθούν αφενός στην τοποθέτηση των ξύλινων σκιάστρων και αφετέρου στην κατασκευή και διαμόρφωση του υδάτινου στοιχείου (λιμνοδεξαμενή).

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Παρακολουθούμε στενά τις εργασίες από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας. Όπως διαπιστώνετε το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου που θέσαμε ευθύς εξαρχής τηρείται απαρέγκλιτα. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε το συντομότερο δυνατόν προς χρήση, το έργο αυτό που επί μία και πλέον δεκαετία ταλανίζει την τοπική κοινωνία. Θέλουμε να καταστήσουμε τον συγκεκριμένο χώρο, ως ένα κέντρο δημιουργίας και παραγωγής πολιτισμού και εργαζόμαστε μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση».

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ