Μενού Κλείσιμο

ΠΙΕΡΙΑ – Ποια τμήματα σχολείων είναι κλειστά σε Κατερίνη και Λεπτοκαρυά

Σε τμήματα 9 σχολείων της Κατερίνης έχει γίνει αναστολή μαθημάτων, μετά από εμφάνιση κρούσματος κορονοϊού, ενώ αναμένεται ο αριθμός να αυξηθεί, αφού ακόμα στην επίσημη λίστα του Υπουργείου Παιδείας δεν περιλαμβάνονται τμήματα σχολείων που ήδη από χθες δεν λειτουργούν και έχουν ενημερωθεί σχετικώς οι γονείς.

Στο Δήμο Δίου Ολύμπου αναστολή μαθημάτων έχει γίνει στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Λεπτοκαρυάς. Συνολικά στην λίστα του Υπουργείου, περιλαμβάνονται 10 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Πιερία, καθώς και ένα τμήμα ειδικότητας του ΙΕΚ Κατερίνης.

Να σημειωθεί, ότι από σήμερα Πέμπτη, έχουν ανασταλεί τα μαθήματα σε περισσότερα από τα μισά τμήματα και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και συγκεκριμένα στο A2, E2, ΣΤ1 και ΣΤ2 έως και 14 Νοεμβρίου, στο Β2 έως 10 Νοεμβρίου και στο Γ2 έως 12 Νοεμβρίου. Αναστολή λειτουργίας τμήματος έχει γίνει και για Τμήμα της Γ’ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Κατερίνης. Τις επόμενες ώρες αναμένεται και επισήμως αυτά τα δύο σχολεία να προστεθούν (πιθανόν μαζί με άλλα) στη λίστα του Υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικά τα τμήματα που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους είναι τα εξής:

Στο Δήμο Κατερίνης

Στο Δήμο Δίου Ολύμπου

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ