Μενού Κλείσιμο

 Ολυμπιακή Ακτή –Με επαγγελματίες της περιοχής συναντήθηκε η Μπέττυ Σκούφα

Με επιχειρηματίες του τουρισμού στην Ολυμπιακή ακτή, είχε συνάντηση το Σάββατο, η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μπέττυ Σκούφα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής στην προσπάθειά τους για επανεκκίνηση μετά την καραντίνα, προσπάθεια που δυσχεραίνει η αβεβαιότητα, η έλλειψη ρευστότητας και χρηματοδότησης.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν και η «ποιότητα της θάλασσας», καθώς και η προσπάθεια που γίνεται και από την δημοτική αρχή για να σταματήσει η μόλυνση των καναλιών που γίνεται από βιομηχανίες και μονάδες της περιοχής. Η κ. Σκούφα δήλωσε ότι θα συνδράμει με κάθε μέσο την κοινή προσπάθεια για να σταματήσουν οι παρανομίες που δυσφημίζουν την περιοχή και υποβαθμίζουν την ποιότητα της θάλασσας και φυσικά το τουριστικό προϊόν.

Οι δύο πλευρές, συζήτησαν επίσης και γενικότερα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες και στα οποία, όπως δήλωσε η βουλευτής Πιερίας, θα σταθεί αρωγός με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ