Μενού Κλείσιμο

Οι «Πολίτες σε Δράση» στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης  – Έργο μεγάλης σημασίας

Το υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης, επισκέφθηκε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» Σάββας Χιονίδης και οι δημοτικού σύμβουλοι Σάββας Καρυπίδης και Θωμάς Αναστασιάδης.

«Είναι ένα έργο που αποτέλεσε  μεγάλο στόχο που σχεδιάστηκε, εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση, ξεπεράστηκαν όλα τα νομικά ζητήματα, είχε εγκαταστημένο εργολάβο και συνεχίζεται», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Πιερίας και πρώην δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους είδε την πορεία των εργασιών. Είναι ένα έργο, που «δεν κοιτά διοικήσεις αλλά πόσα έχει να δώσει στους δημότες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος.

Ο νέος χώρος πολιτισμού αποτελεί ένα έργο μεγάλης σημασίας για τους πολίτες, που για την κατασκευή του, δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ από τους πολίτες, ανέφερε  κ. Χιονίδης και πρόσθεσε ότι ο συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» παρακολουθεί και καταθέτει σοβαρές προτάσεις. «Είμαστε εδώ και παρακολουθούμε όλα όσα γίνονται με την ίδια αγωνία και αγάπη όπως πάντα», σημείωσε ο κ. Χιονίδης.

«Ένιωσα δέος βλέποντας όλη αυτή τη κατασκευή, είναι κάτι που περιμένουν όλοι οι δημότες» επεσήμανε ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Αναστασιάδης και πρόσθεσε ότι είναι ένα έργο που ξεκίνησε από την προηγούμενη διοίκηση και εξέφρασε την ευχή να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα ώστε όλοι οι πολίτες να το χαρούν.

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάββας Καρυπίδης έκανε λόγο για ένα  όνειρο ετών που υλοποιείται επιτέλους. «Χαίρομαι που θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο», σημείωσε ο κ. Καρυπίδης.

«Ο χώρος Θεάτρου και Πολιτισμού, είναι ένα από τα πολλά έργα που ξεκίνησαν από την προηγούμενη διοίκηση και συνεχίζονται από τη νέα δημοτική αρχή. Έργα πνοής και ανάπτυξης για όλους τους δημότες», καταλήγει η σχετική ενημέρωση του Συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση»

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ