Μενού Κλείσιμο

Ο Νίκος Κατανάς διοικητής στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στην Κάτω Μηλιά

Ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Νίκος Κατανάς ορίστηκε ως διοικητής στην Δομή Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας στην Κάτω Μηλιά, με απόφαση του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Η απόφαση δεν ξάφνιασε κανέναν, αφού ο κ. Κατανάς, ήταν ένας εκ των συμβούλων της Κατερίνης, που χειρίστηκε με επιτυχία το προσφυγικό στην Κατερίνη, τα προηγούμενα χρόνια και σε περιόδους όπου το πρόβλημα ήταν ιδιαίτερα οξυμένο. Η συνεργασία του με τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας για το μεταναστευτικό, αλλά και με τις Εθελοντικές οργανώσεις του νομού, ήταν αποτελεσματική και προφανώς ως τέτοια αξιολογήθηκε και από την ηγεσία του Υπουργείου.

Ο δήμαρχος Κατερίνης ήταν ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί τον συνεργάτη του και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για την εύρυθμη λειτουργία της δομής.

«Η απόφαση αυτή συμβάλλει στην ανάκτηση του διοικητικού ελέγχου των δομών από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς έως σήμερα, η διοίκηση των δομών ασκούνταν από διεθνείς οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις», υπογραμμίζει ο κ. Κουκοδήμος στο συγχαρητήριο μήνυμά του, προς τον νέο πλέον διοικητή της δομής Νίκο Κατανά

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ