Μενού Κλείσιμο

Ο δήμαρχος Κατερίνης για την άνοδο του Πιερικού: Του χρόνου ακόμη πιο ψηλά!

Σε γνώριμα μονοπάτια και μετά από περιπέτειες χρόνων και περιπλανήσεις μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ο ιστορικός Πιερικός, επιστρέφει και επισήμως στη Football League (ή όπως την μάθαμε παλαιότεροι στη Β’ Εθνική).

Ο Δήμος Κατερίνης και προσωπικά ο Κώστας Κουκοδήμος εδώ και χρόνια έχει σταθεί στην προσπάθεια της ομάδας ενισχύοντας την με κάθε τρόπο. Ο ποδοσφαιρικός Πιερικός, η ομάδα σύμβολο της Πιερίας και της Κατερίνης, κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και πλέον δικαιωματικά μπορεί να ελπίζει και να αισιοδοξεί για την επόμενη μέρα. Η φράση του κ. Κουκοδήμου «Του χρόνου ακόμη πιο ψηλά», πέρα από ευχή, ενδεχομένως να σηματοδοτεί και κάτι περισσότερο, εφόσον δείξει την ίδια διάθεση ο Δήμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Ανάλογη διάθεση βέβαια, θα πρέπει να δείξουν και οι Πιεριείς επιστρέφοντας στο γήπεδο και χειροκροτώντας την ομάδα που τη δεκαετία του ’60 έκανε γνωστή την Κατερίνη, σε όλη τη χώρα.

Στο μήνυμά του, για την μεγάλη επιτυχία του Πιερικού, ο δήμαρχος Κατερίνης αναφέρει:

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που σηματοδοτεί την άνοδο του ιστορικού Πιερικού στη football league, πλημμυρίζει με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης το φίλαθλο κοινό του Δήμου Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα,  αποδεικνύει, ότι και στο ποδόσφαιρο,  η μεθοδικότητα,  η οργανωμένη και συστηματική δουλειά οδηγούν σε επιτυχίες και διακρίσεις.

Συγχαίρω θερμά όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας επιτυχίας για τον Πιερικό μας. Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τη διοίκηση, το προπονητικό  τιμ, τους φιλάθλους και όλους όσοι συνέβαλαν στην άνοδο. Στο Δήμο Κατερίνης δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε όλοι μαζί ακόμη περισσότερο, με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα μας, προκειμένου να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.

Τη νέα αγωνιστική χρονιά ακόμη πιο ψηλά!»

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ