Μενού Κλείσιμο

Νοσοκομείο Κατερίνης – Σε σταδιακή λειτουργία τα απογευματινά ιατρεία

Ξεκίνησε σταδιακά η επαναλειτουργία των Απογευματινών Ιατρείων στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, σε συνεργασία πάντα με το Υπουργείο Υγείας, την Επιτροπή Υγείας Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων, το Επιστημονικό Συμβούλιο, την Ιατρική και Νοσηλευτική Υπηρεσία.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το Νοσοκομείο έχει προσαρμόσει τον τρόπο προσέλευσης των πολιτών και τη λειτουργία των αντίστοιχων ιατρείων στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Σε αυτή τη φάση, το Νοσοκομείο Κατερίνης, ζητά την κατανόηση των πολιτών, καθότι είναι αναγκαία η συνεργασία όλων ως προς την αυστηρή τήρηση της ώρας προσέλευσης στο ραντεβού, την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων εντός του Νοσοκομείου, τη συμμόρφωση προς τις οδηγίες του προσωπικού και την εφαρμογή της μάσκας και την προσέλευση του ασθενούς χωρίς συνοδό, εφόσον το επιτρέπει η κατάστασή του.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του, τα ραντεβού των Απογευματινών Ιατρείων κλείνονται τηλεφωνικά τις ημέρες λειτουργίας τους, δηλαδή Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και τις ώρες 15:00 έως 18:00 στον τηλεφωνικό αριθμό 2351350215.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ