Μενού Κλείσιμο

Νίκη Κεραμέως: Κανονικά οι Πανελλήνιες, η διάρκεια της καραντίνας θα «κρίνει» τον όγκο της εξεταστέας ύλης

Για τις πανελλαδικές εξετάσεις, την ύλη των μαθημάτων και αν υπάρχει περίπτωση να επιμηκυνθεί το σχολικό έτος, μίλησε σε πρωινή εκπομπή η Υπουργός Παιδείας.

Η Νίκη Κεραμέως από το OPEN TV, ξεκαθάρισε ότι «έχουμε ένα περιθώριο τον Ιούνιο να επεκταθεί το σχολικό έτος». Σε ότι έχει σχέση με την εξεταστέα ύλη, είπε ότι ακόμη δεν μπορεί να αποφασιστεί κάτι αφού δεν γνωρίζουμε το χρονικό διάστημα των περιοριστικών μέτρων. Πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτή να μειωθεί εφόσον η καραντίνα διαρκέσει επί μακρόν.

Οσον αφορά στα προπληρωμένα σχολεία, ΙΙΕΚ, Κολέγια, σχολεία όλων των βαθμίδων είπε: «Αφορά πολλά συναρμόδια υπουργεία. Στα περισσότερα γίνεται τηλεκπαίδευση. Αφορά και παιδικούς σταθμούς, που ανήκουν σε άλλο υπουργείο, όμως τα κοιτάμε όλα και σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να προβούμε σε σχετική ενημέρωση».

Οι πλατφόρμες που κλήθηκαν εν μία νυκτί να φιλοξενήσουν εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές αναβαθμίζονται συνεχώς για να μπορούν να ανταπεξέλθουν είπε η υπουργός και πρόσθεσε ότι είναι θέμα ημερών για το τι θα γίνει με τα σχολεία.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ