Μενού Κλείσιμο

Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου | Συμμετέχει στον εορτασμό συμπλήρωσης 30 χρόνων Δικτύου Natura 2000 πραγματοποιώντας ξενάγηση στο Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου στο Λιτόχωρο και πεζοπορία εντός της περιοχής Natura.

Η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου συμμετέχει στον εορτασμό συμπλήρωσης 30 χρόνων Δικτύου Natura 2000, πραγματοποιώντας ξενάγηση στο Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου στο Λιτόχωρο και πεζοπορία εντός της περιοχής Natura.

Μέσα από εντυπωσιακές εικόνες, στατικά εκθέματα και διαφανοσκόπια, ταινίες και πολυμεσικές εφαρμογές, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν και θα ξεναγηθούν στο πανέμορφο και πολυσήμαντο φυσικό περιβάλλον του Ολύμπου ανά υψομετρική ζώνη και για όσους επιθυμούν να απολαύσουν και τη δια ζώσης εμπειρία του βουνού, είναι δυνατή η διοργάνωση ξενάγησης και σε εξωτερικό χώρο (π.χ. σε πεζοπορική διαδρομή).

 

Χώρος: Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου

Ημέρα: Σάββατο 21 Μαΐου

Ώρα: 10:00 – 14:00

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου: 23520 83000. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

 

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα και προφυλάξεις σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.