Μενού Κλείσιμο

Με 350.000 ευρώ επιχορηγείται εκτάκτως ο Δήμος Δίου Ολύμπου από το ΥΠΕΣ

Με το ποσό των 350.000 ευρώ επιχορηγήθηκε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση των ζημιών, που προκλήθηκαν από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας της 6η-7ης Δεκεμβρίου 2020.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό κ. Θεόδωρο Λιβάνιο για την διαρκή στήριξή τους στο Δήμο, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις επαναλαμβανόμενες θεομηνίες, που τον έπληξαν τον τελευταίο χρόνο.

«Εργαζόμαστε εντατικά για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών σε συνεργασία με την Περιφέρεια, για να επανέλθει ο Δήμος στους φυσιολογικούς του ρυθμούς, κυρίως στη Δημοτική Ενότητα Δίου», καταλήγει στη δήλωσή του ο Βαγγέλης Γερολιόλιος

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ