Μενού Κλείσιμο

Μαθητικός (και διαδικτυακός) Διαγωνισμός με θέμα το Πάσχα, από την Μητρόπολη

Μέσα στα πλαίσια της παγκόσμιας επιδημίας και τηρώντας το σύνθημα  «Μένουμε σπίτι» προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, καλεί όλους τους μαθητές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους!

Έχοντας αυτό το διάστημα περισσότερο ελεύθερο χρόνο οι μαθητές, προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε έναν όμορφο διαγωνισμό με θέμα «Το Άγιο Πάσχα».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές του Δημοτικού Σχολείου οι οποίοι μπορούν να ζωγραφίσουν κάτι σχετικό με το θέμα, ενώ οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καλούνται να γράψουν ένα ποίημα ή να εκφράσουν τις σκέψεις τους για την εορτή των εορτών!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από τον Μητροπολίτη  κ. Γεώργιο, αναμνηστικό συμμετοχής, ενώ τα τρία καλύτερα έργα κάθε κατηγορίας, που θα κρίνει ειδική καλλιτεχνική επιτροπή, θα βραβευθούν.

Και με αυτόν τον τρόπο η τοπική μας Εκκλησία προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την επαφή της με τα παιδιά, μιας και οι Κατηχητικές Συνάξεις, όπως και οι λοιπές δραστηριότητες αυτό το διάστημα έπαυσαν.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία οι γονείς και οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας π. Διονύσιο Γκόλια στο email: agiaanna1@yahoo.gr.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ