Μενού Κλείσιμο

Κλείνει για 2 μέρες το Δημοτικό Σχολείου Σβορώνου «για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας»

Κλειστό θα μείνει την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Σχολείο του Σβορώνου, τρεις μέρες μόλις μετά την έναρξη των μαθημάτων.

Με μια λιτή ανακοίνωση του Διευθυντή του Σχολείου, γίνεται γνωστό πως δεν θα λειτουργήσει το σχολείο τις δύο μέρες «για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας»

Από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης είχε γίνει γνωστό πως σε σχολείο του Δήμου Κατερίνης, εντοπίστηκε εκπαιδευτικός που βρέθηκε θετικός στον ιό.

Αν και η ανακοίνωση του Διευθυντή, δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, απλά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του eptanews.gr.  Ο εκπαιδευτικός που βρέθηκε θετικός, από την ημέρα που εκδήλωσε συμπτώματα δεν πήγε στο σχολείο και δεν ήρθε σε επαφή με μαθητές, παρά μόνο με συναδέλφους του. Το σχολείο, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, έκλεισε με απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και τη Δευτέρα θα λειτουργήσει κανονικά

Η ανακοίνωση του διευθυντή

«Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναστέλλεται η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Σβορώνου μέχρι και τις 19/9/2020 για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα 21/9/2020.

Ο Διευθυντής

Μπουκλής Φώτιος»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ