Μενού Κλείσιμο

Καθησυχαστική η Ομοσπονδία Κρεοπωλών: Απόλυτη επάρκεια κρέατος στην αγορά ενόψει Πάσχα

Κανένα πρόβλημα δεν θα δημιουργηθεί στην αγορά κρέατος ενόψει του Πάσχα, διαβεβαιώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Ελλάδας, δηλώνοντας πως υπάρχει απόλυτη επάρκεια κρέατος.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, τονίζει πως τα Κρεοπωλεία  ανήκουν στην εφοδιαστική αλυσίδα και την περίοδο του Πάσχα θα υπάρχει πλήρης επάρκεια κρεάτων και αμνοεριφίων, τα σφαγεία θα λειτουργήσουν κανονικά και η διακίνηση θα διεξαχθεί ομαλά όπως κάθε χρόνο.
«Στις δύσκολες στιγμές που περνά η Πατρίδα μας, όλα τα Κρεοπωλεία που απαρτίζουν την ΠΟΚΚ, βρίσκονται στις  επάλξεις με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την πλήρη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή. Αποτελούσαν και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο του Έλληνα παραγωγού μέχρι τον καταναλωτή, και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν.
Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα της ορθής υγιεινής  και τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας. Κάνουμε κατ΄ οίκον παράδοση σε ευπαθείς ομάδες  και σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στα καταστήματά μας. Με συνεχείς ενημερώσεις κοιτάμε να εφαρμόζουμε τα γράμμα του νόμου σε ό,τι καινούργιο προκύπτει.
Φίλε καταναλωτή για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε, ότι προς αποφυγή  συνωστισμού εντός του καταστήματος μερίμνησε για τις Πασχαλινές σου προμήθειες το συντομότερο δυνατό», καταλήγει η ανακοίνωση

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ