Μενού Κλείσιμο

Κατερίνη – Τι έδειξαν τα τεστ Covid του ΕΟΔΥ – Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι

Σήμερα, αλλά και όλη την επόμενη εβδομάδα (μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς) θα συνεχιστούν οι δηγματοληπτικοί έλεγχοι του ΕΟΔΥ στην περιοχή της Εμποροπανήγυρης στην Ανδρομάχη

Με ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία και με μεγάλη προσέλευση δημοτών συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα στην εμποροπανήγυρη (Ανδρομάχη), από Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ Πιερίας, με την συνδρομή του Δήμου Κατερίνης, η λειτουργία Κέντρου Δειγματοληψίας τεστ covid με τη μέθοδο drive through (με μεταφορικό μέσο).

Ήδη έως και χθες, διενεργήθηκαν 418 συνολικά τεστ και 7 άτομα ανιχνεύτηκαν θετικοί στον ιό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την αποφυγή συγχρωτισμού θα συνεχίσει τη διενέργεια τόσο σήμερα, 24/12 όσο και καθημερινά από τη Δευτέρα 28 έως και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00 δειγματοληπτικό έλεγχο μέσω της μεθόδου drive through σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Με δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του, για τον αγώνα κατά της πανδημίας που δίνει καθημερινά,  ενώ προέτρεψε τους δημότες «να μεταβούν στο χώρο της εμποροπανήγυρης και να υποβληθούν με ασφάλεια, δωρεάν, σε γρήγορο τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού».

Η όλη διαδικασία, διενεργείται με την συνδρομή – επιτήρηση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ