Μενού Κλείσιμο

Κατερίνη: Εορταστική και… ηλιόλουστη!

Εορταστικές εικόνες παντού στην Κατερίνη! Δέκα πέντε ημέρες πριν από την εορτή των Χριστουγέννων και η πόλη έχει φορέσει τα γιορτινά της, γεγονός που απολαμβάνουν δημότισσες και δημότες, κυρίως όμως τα μικρά παιδιά που περιμένουν τέτοιες ημέρες για να περιδιαβούν τις στολισμένες πλατείες, για να παίξουν, για να χαρούν, για να συμμετάσχουν σε διάφορα δρώμενα που έχει ετοιμάσει ο Δήμος σε συνεργασία με συλλόγους και καλλιτεχνικά σχήματα.

Το πρωί της Δευτέρας, οι τρεις κεντρικές πλατείες της Κατερίνης (Ελευθερίας, Δημαρχείου, Μακεδονίας) έσφυζαν από ζωή και κίνηση, βοηθούντος βέβαια και του καιρού. Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό που έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να βγουν έξω και να χαρούν.

Στην πλατεία Δημαρχείου, για ένα ακόμη πρωινό, στη «Γωνιά των Παραμυθιών», παρουσιάστηκαν Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια και ανέβηκε επί σκηνής το θεατρικό “Η μάγισσα με το στριμμένο σκουπόξυλο” της Αναστασίας Πέλλα, καθώς και με την αφήγηση της υπέροχης ιστορίας του Εμπενίζερ Σκρουτζ! Πρωταγωνίστηκαν: Αναστασία Πέλλα, Μαρία Πιπέρη και Άλκης Λαζαρίδης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ